Вече разбрахме, че след седем седмици по кината  официално е

...
Вече разбрахме, че след седем седмици по кината  официално е
Коментари Харесай

Провали ли се новият филм на Дензъл Уошингтън в бокс офиса

Вече разбрахме, че след седем седмици по кината  официално е най-касовият филм в международен мащаб за годината до момента. Със извоюваните си 1.38 милиарда $ филмът на Грета Гъруиг задмина досегашния водач.
 “Барби ” на Грета Гъруиг с Марго Роби и Райън Гослинг продължава да чупи международни върхове
Кой е най-гледаният филм за 2023 година досега

Продължава да чупи международни върхове

пък, с който си поделиха една и съща премиерна дата, се регистрира със приемливоте 851.3 милиона $ в световния бокс офис. Така филмът се трансформира в третия най-касов за режисьора Кристофър Нолан, след " Черният рицар: Възраждане " и " Черният рицар ".

Макар че  не се показа ослепително след премиерата си, въпреки всичко до момента съумя да събере 79 милиона $ в международен мащаб.

Филмът, който обаче, изненадващо или не, оглави боксофиса през миналия уикенд, е. Екшънът, режисиран от Антоан Фукуа, който събра за повторно на огромен екрен  и Дакота Фанинг, е доказателство за това, че актьорите ветерани към момента могат да развълнуват феновете.

Третата част, която най-вероятно ще бъде и последната за франчайза, се регистрира с облага от 34.5 милиона $ за петък, събота и неделя в Съединени американски щати. Предвид че тогава единият от дните бе празник в страната, през който нормално хората нямат навика да вървят на кино, може да се каже, че сумата в бокс офиса несъмнено е повече от приемлива. И като прибавим сумата, извоювана и в останалите страни, се оказва, че до момента световно " Закрилникът 3: Последна част " има 60.6 милиона далара в бокс офиса.
 Кинопремиерите през септември - “Закрилникът 3: Последна част ”, “Моята огромна луда гръцка женитба 3 ”, “Призраци във Венеция ”, “Непобедимите 4 ”
Филмите, които да гледаме на кино през септември

Ударна доза министър председатели

Струва си да споменем също, че филмът с Дензъл Уошингтън изпъква измежду останалите, излезли наскор, в които също вземат участие огромни артисти. Нито с Харисън Форд, нито седмият от поредицата с Том Круз, в бокс офиса, напомнят ни от Entertainment Weekly.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР